Nacházíte se zde: Galaktis » Blog o vývoji » Velká soutěž ukončena

Velká soutěž ukončena

Dne 30. 11. 2009 skončila velká soutěž o notebook.

Jejím vítězem se stal uživatel Ing. Vladimír Přichystal, kterému se povedlo během dvou měsíců získat 1686 bodů. Na druhém místě se umístila Vlasta Zapletalová s 401,5 body. A jako třetí skončila Pavla Londinová, které se podařilo získat 206 bodů.

Celé statistiky budou zobrazeny během několika dnů.

Gratulujeme vítězům a děkujeme všem, kteří se zúčastnili. Časem budou následovat další podobné soutěže.

Komentáře

Vlasta Zapletalová

docela nespravedlivé, že pan Přichystal, který je provozovatelem serveru http://www.ceske-souteze.cz/ vyhrál první cenu. Ale i tak díky za druhé místo :))

Pavla Londinová

Taky se mi to vůbec nelíbí.. Není to férové vůči nám..

Pavla Londinová

Ale bylo to vaše rozhodnutí - Vlasto tobě gratuluju, protože vím, že jsi dřela jako já..

Marian Žigmund

Ano, tento uživatel měl velkou výhodu, to je pravda. Nicméně, s tím se nedá nic dělat...

Stazie Stazie

Gratuluji Vlastě a Pavlíně :)

Stazie Stazie

A ejhle, já si bláhová myslela, že je to pouze shoda jmén a ono ne, ahááá :(

Vlasta Zapletalová

Shoda jmén to bohužel není,.. ale provozovatelé takových serverů by měli být při těchto soutěžích vyloučeni..nebo aspoň získávat lidi takovým způsobem jak ostatní.. pošlou lidem oznámění o nových soutěžích se svým odkazem a už v té chvíli vědí, že mají první místo jisté.. nemusí se o nic snažit a body skáčou sami.. :-(

Pavla Londinová

Souhlasím s Vlastou, nelíbí se mi, že z nás všech pan Přichystal udělal "debily".. Posílal upozornění na soutěž - BEZ svého doporučujícího čísla za lomítkem - tudíž jsme NIKDO nevěděl, že se registrujeme POD NÍM - jenom z tohoto důvodu to beru jako podvod oproti nám co se snažili a sháněli lidi "správně".. Kdyby posílal odkazy na soutěž i se zmiňovaným číslem tak mu neřeknu ani slovo.. Prosím o přezkoumání celé věci a přehodnocení celé soutěže..

Marcela Skulinová

Tak dlouho mi trvalo,než jsem našla vyhlášení soutěže a teď jsem v šoku:-)Měla jsem 108 bodů a myslela jsem,že to bude stačit na některou z hlavních cen.To,že vyhrál pan Přichystal je velký podvod.Já tady naverbovala všechny známé a známé mých známých.Paní Vlastě a paní Pavle gratuluji.

Pavla Londinová

Už si píši s administrátorem a psala jsem námitku, dnes jsem poslala mail s průkazným důkazem na podvodné jednání pana Přichystala.. Doufám, že se vše přehodnotí a že si tento "nově narozený" server zachová dobré jméno a spravedlnost, jinak mám pocit, že ztratí dost příznivců.. Nejde o mě - jde o fér hru.. Uvidíme jak vše dopadne..

Marcela Skulinová

Pavlo super.Měli by s tím něco udělat,první soutěž a hned podvod.Když si pomyslím,že jsem panu Přichystalovi dopomohla k výhře i já,když jsem klikla na ten odkaz,je mi zle.

Vlasta Zapletalová

:-) Pavlo fandím ti.. průběžně informuj ... a Marcele díky za gratulaci.. ty lidi mi sehnat- narozdíl od jednoho jedince - zabralo spoustu času..

Pavla Londinová

Vlasto - vím, že jsi u toho seděla nejvíc času z nás všech.. Já lidi "hledala" každý" večer tak vím co to bylo za dřinu.. Paní Marcelko - taky jsem "Panovi Výherci" pomohla jako telátko.. Ruším si zasílání jeho novinek.. Nebudu ho nadále podporovat po tom co mi i ostatním udělal - brala jsem to jako server, který na soutěže upozorňuje (brala jsem ho s jeho upozorňování jako dobrou vílu.. Teprve teď vím co jste pane zač - zlý starý "hamoun" na co vám jsou několikatisícové výhry?? Navíc Notebooků jste vyhrál mraky jak jsem se dozvěděla z mnoha diskuzích - nemyslíte, že by ho měl vyhrát někdo kdo ho využije (někteří soutěžící jej chtěli do školy) - vy jej dle mého názoru obratem prodáte a máte z výhry jen hotovost.. To se nedělá.. Že vám není hamba..

Vlasta Zapletalová

Pavlo to je fakt, do školy by se mi hodil... jsem už s tím docela počítala že ho vyhraju, když jsem u toho proseděla celé dny :-( Docela mě mrzí, že mu to nejspíš projde.. S tím počtem bodů co on získal ale neměl šanci nikdo.. No aspoň budou mít jeho děcka bohaté Vánoce.. Ono se to nejspíš vyplatí být ptovozovatelem serveru se soutěžemi, bohužel ne každý má to štěstí..

Vlasta Zapletalová

holky teď jsem málem dostala infarkt, mrkněte na to !! Soutěž "Zpátky do plavek" byla ukončena! Prohlédněte si seznam výherců: 1. cena Dovolená v Turecku pro dvě osoby v hodnotě 30.000 Kč od společnosti INVIA.CZ Vladimír Přichystal 3642 bodů 2. cena Poukaz na nákup dovolené v hodnotě 20.000 Kč od společnosti INVIA.CZ Radek Sobotka 308 bodů 3. cena Poukaz na nákup dovolené v hodnotě 10.000 Kč od společnosti INVIA.CZ Petra Bradová 266 bodů Bonusová cena Vyhlídkový let balónem v okolí Prahy pro 2 osoby Jaroslav Nejedlý 186 bodů http://soutez.topshop.cz/index.asp?tn=end_game

Vlasta Zapletalová

Můžu říct k tomuto jen jedno, pan INŽENÝR je pěkně vychytralej a měl by se stydět !!! Takhle zneužívat důvěru lidí k vlastnímu obohacení, no to je hnus!! Radši už nebudu pátrat dál kde všude vyhrál, jinak bych se ještě víc nas****

Stazie Stazie

Zdravím holky, téééda, já se nestačím divit, já jako ten blbec otravovala všechny své známé na netu, v práci lidi, i pár hostů, no připadám si jako vážně ten největší blbec, sehnala jsem 105 bodíku, ach jo, no Všem těm lidem jsem poděkovala, byla to první soutěž na netu a když to tak všechno čtu, tak mám pocit, že i poslední, škoda ... :(

Marcela Skulinová

Chce se mi zvracet

Marcela Skulinová

Dormero -Soutěž byla ukončena Prohlédněte si seznam výherců. 1. cena: dárkový poukaz na nákup elektroniky v hodnotě 10.000 Kč Vladimír Přichystal 4580 bodů 2. cena: dárkový poukaz na relaxační pobyt pro dvě osoby v Krkonoších od společnosti ESENNCE, s. r. o. Jaroslav Stania 756 bodů 3. cena: dárkový poukaz na nákup elektroniky v hodnotě 3.000 Kč Radek Sobotka 600 bodů Gratulujeme všem výhercům.

Marcela Skulinová

Těch bodů mám 118 né 108 :-) Já chci nějakou výhru :-)

Pavla Londinová

Ano - přesně to co píšete je pravda.. Ale nikdy si na něj nikdo pořádně nestěžoval až nyní..

Renata Ličková

Je to podvod,ale bohužel né na žalobu.Jediné co můžeme udělat,je psát na internetu negativní recenze týkající se stránek českých soutěží,jichž je provozovatelem.Zřejmě si ale už nahrabal takhle hodně výher aniž by si toho někdo všiml.Prostě uděláme pyramidu téhle informace a třeba se nám zadaří ho zrušit.

Pavla Londinová

Nechci zničit panovi Přichystalovi server - je na něm vidět spousta odvedené práce a spousta investovaného času.. To že vyhrál ostatní soutěže mu jenom přeju, ale v galaktisu to provedl jiným způsobem (který jak stále tvrdím byl v rozporu s pravidly) a to se mi nelíbí..

Marcela Skulinová

Jsem pro a už na tom pracuji.Na diskuze kam chodím zakládám témata o soutěžích a upozorňuji na to,že jsou to skoro všechno podvody,že hlavní výhru nemůže normální smrtelník vyhrát.Ještě že pan inženýr asi neumí číst,nemá rád muziku,nemaluje se,myje se obyčejným Jelenem, nemá vrásky a nechutnají mu polívky z pytlíku.Jinak by pro nás nezbyly občas ani ty knihy,DVD,CD, sprchové gely a ostatní kosmetika.

Radka Rybníčková

Dobrý den, právě jsem odhlásila odebírání novinek od pana Přichystala, přidejte se :-)

Marcela Skulinová

Já už se odhlásila dávno,hned po tom,co mi pan inženýr poslal odkaz na nějakou soutěž.Jsem mu napsala meil,že ho nehodlám v jeho podvodech podporovat a že by se měl stydět a notebook dát paní Vlastě.

Přidat komentář

Abyste mohli přidávat komentáře na blog, musíte se přihlásit.

Zavřít